5 motive să-ți trimiți echipa la Bucharest Tech Week

  • By Tech Week
  • Mar. 08, 2019

Există companii care, în fiecare an, își trimit echipe întregi la summiturile din cadrul Bucharest Tech Week. Acesta este un semn că din ce în ce mai mulți profesioniști din managementul companiilor înțeleg pe de o parte necesitatea participării la evenimente, iar pe de altă parte că peisajul de business se află într-o continuă transformare odată cu evoluția tehnologiei, iar orice ocazie de a intra în contact cu trenduri și concepte noi nu trebuie ratată.

În același timp, este relativ ușor de înțeles de ce încă există mulți manageri care nu fac o prioritate din participarea la evenimente și conferințe în general. Fie este vorba despre alocarea bugetului în alte activități, despre faptul că participarea la un eveniment presupune absența pentru o zi de la birou sau pur și simplu nu este suficient de clară rentabilitatea investiției.

Totuși, evenimentele vin cu o serie de oportunități pentru membrii echipei pe care nu le întâlnesc într-o zi normală de lucru. Deprind skilluri noi sau le îmbunătățesc pe cele existente, iau contact cu ultimele tehnologii din domeniu din care pot afla noutăți legate de eficientizarea performanțelor prin suport digital, pot găsi idei cu implementare imediată și își lărgesc rețeaua de contacte. Afară de acestea, participarea le evenimente este și o modalitate de team bonding: informațiile noi pot genera discuții libere între colegi, într-un mediu creativ, în afara biroului.

Citește în continuare articolul pentru a înțelege beneficiile participării la Bucharest Tech Week:

 

1. Know-how avansat de la peste 30 de speakeri internaționali de top.

Căutăm la fiecare ediție să-i aducem pe cei mai buni dintre cei mai buni. Profesioniști de la Google, McKinsey, Taxify, Spotify, LinkedIn, European Space Agency și alți giganți, împreună cu Java Champions și Microsoft MVPs vin cu insight-uri relevante în următoarele domenii: inovație, HR, Fintech, Java și .NET. Dacă încă nu ai descoperit cine sunt toți speakerii prezenți la această ediție, poți consulta acest link. Și nu ne oprim aici. În săptămânile care urmează vom anunța și alte nume importante din tech.

 

2. Conținut divers cu un singur numitor comun: tehnologia.

Am construit agenda evenimentului astfel încât să existe diversitate în informațiile livrate. Managementul de top, marketingul și responsabilii de implementarea soluțiilor digitale în companie își găsesc loc la summitul dedicat inovației. Profesioniștii pe HR, training și dezvoltare organizațională pot participa la HR Masters Summit. Colegii din departamentele financiar, achiziții și juridic își găsesc informațiile la Fintech Summit, în timp ce dezvoltatorilor de aplicații software li se adresează summiturile de Java și .NET. Conținutul este ancorat în realitatea tehnologică, iar fiecare participant va avea parte de o experiență completă de învățare de o zi.

 

3. Networking cu peste 1.600 de participanți din mediul de business.

Membrii echipei se pot cunoaște și împărtăși experiențe cu ceilalți 1.600 de vizitatori, dintre care peste 40% sunt persoane cu putere de decizie în companiile pe care le reprezintă. Printre cele mai reprezentate industrii se află: IT, Banking, Servicii Profesionale, Energie, Administrație, FMCG, Retail și altele. În plus, grupul de participanți poate interacționa liber cu peste 20 de expozanți pentru know-how, curiozități profesionale sau pur și simplu pentru experiența de networking.

 

4. Discount-uri pentru participarea grupurilor.

O echipă informată are performanțe mai bune. Iar pentru că susținem învățarea în echipă, un grup mai mare de participanți, înseamnă reduceri mai mari la prețurile biletelor. Am gândit o serie de discounturi pentru a facilita participarea grupurilor de colegi, chiar dacă fac parte din departamente diferite ale aceleiași companii: 5% pentru grupuri între 3 și 5 persoane și 10% pentru grupuri de peste 6 persoane.

 

5. Contribui la cea mai amplă mișcare a tehnologiei din România.

Credem că tehnologia are puterea de a transforma în bine societatea în care trăim, iar misiunea noastră este să încurajăm inovația și adoptarea de noi tehnologii. An de an, comunitatea Tech din București se reunește pentru a celebra impactul tehnologiei atât în viața personală cât și în cea profesională. Prin participarea la eveniment, poți contribui și tu la acest manifest.

 

Învățarea, networkingul și conectarea la ultimele tendințe din piață ar trebui să reprezinte o prioritate pentru tine și pentru echipa ta. Participarea la Bucharest Technology Week poate fi o experiență captivantă, însă atunci când o faci alături de colegii de birou, există șanse mult mai mari ca aceasta să influențeze creșterea businessului.

Ne vedem pe 21-24 mai?

 


 

Biletele sunt disponibile pe www.techweek.ro/tickets.

Read next

Placeholder

More Efficient Trainings for Air Traffic Control P...

Tech Week

20 June 2019, 12:55
Placeholder

The Future of Instant Messaging for Organizations ...

Tech Week

18 June 2019, 07:36
Placeholder

Practical Applications for Automatic License Plate...

Tech Week

18 June 2019, 07:35
Placeholder

Microsoft a fost prezent din nou la Bucharest Tech...

Tech Week

29 May 2019, 13:51
Placeholder

Liability of Robots & Algorithms Special Obli...

Tech Week

26 May 2019, 08:52
Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08